Kerntherapie in Petten

Voor alternatieve behandelmethoden, onze ’Kerntherapie’ geheten, kunt u op afspraak zonder verwijzing bij ons terecht. We bieden verschillende behandelvormen aan. U leest er hier meer over.

We beginnen de behandelingen met een vraaggesprek, waarin we ons een beeld vormen over de aard van uw klachten. Ook vindt er een lichamelijk onderzoek plaats. De combinatie van de antwoorden uit het vraaggesprek en de resultaten van het lichamelijk onderzoek resulteren in een behandelvoorstel. Wat ons betreft geniet het de voorkeur wanneer u zelf een actieve rol speelt bij uw herstel.

Nieuws

PNE: Nieuwe innovatieve therapievorm in onze praktijk!

PNE (Percutaneous Needle Electrolysis) is een therapievorm waarbij onder controle van echobeeld een dry needling naald precies in het aangedane deel van een structuur wordt ingebracht en vervolgens kort een galvanische stroom toegediend krijgt.

Lees meer
Verantwoord bewegen in de hitte, waar moet je op letten?

Het is zomer maar tegelijk met die warmte komen ook de waarschuwingen: drink genoeg, vermijd de volle zon en kijk uit met al te zware inspanningen. Maar wat als je toch lekker buiten wilt bewegen?

Lees meer
Reden verlies kraakbeen bij niet bewegen ontdekt

Beweging is belangrijk voor je gewrichten. Als je te weinig beweegt, verdwijnt je kraakbeen.

Lees meer