Manuele therapie

De manueel therapeut is een gespecialiseerd fysiotherapeut. Onze manueel therapeut Jacco Wonink is gecertificeerd manueel therapeut volgens Marsman.

Als je een gewricht slecht kunt bewegen, of daar pijn bij hebt, kan manuele therapie uitkomst bieden.
Bij manuele therapie werken we met pijnvrije, zachte technieken die vanuit de wervelkolom de beweeglijkheid van de gewrichten herstellen. De bewegingen zijn klein, nauwkeurig en per persoon verschillend.
De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar: gewrichten functioneren beter en bewegen gaat gemakkelijker.
Manuele therapie volgens Marsman wordt vergoed door de zorgverzekeraar mits u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie.

Nieuws

PNE: Nieuwe innovatieve therapievorm in onze praktijk!

PNE (Percutaneous Needle Electrolysis) is een therapievorm waarbij onder controle van echobeeld een dry needling naald precies in het aangedane deel van een structuur wordt ingebracht en vervolgens kort een galvanische stroom toegediend krijgt.

Lees meer
Verantwoord bewegen in de hitte, waar moet je op letten?

Het is zomer maar tegelijk met die warmte komen ook de waarschuwingen: drink genoeg, vermijd de volle zon en kijk uit met al te zware inspanningen. Maar wat als je toch lekker buiten wilt bewegen?

Lees meer
Reden verlies kraakbeen bij niet bewegen ontdekt

Beweging is belangrijk voor je gewrichten. Als je te weinig beweegt, verdwijnt je kraakbeen.

Lees meer