Fysiotherapie in Petten

Als je aan een willekeurig persoon vraagt om 10 keer de armen over elkaar te doen dan wordt dat, zonder er bij na te denken, alle 10 keer feilloos op dezelfde manier gedaan. Dat heeft met voorkeur te maken.
Het is logisch dat de richting waarin je de meeste vrijheid ervaart (bewust of onbewust), je vaker zult bewegen. Hierdoor ontstaan voorkeursbewegingen.

Wanneer je te veel in een voorkeur beweegt, bijvoorbeeld op werk of tijdens sport, of niet in je voorkeur kunt komen, bijvoorbeeld na een trauma, ontstaan klachten. Manuele therapie volgens Marsman is een onderzoeks- en behandelmethode die gericht is op de beweeglijkheid van gewrichten van rug, nek, bekken, armen en benen te optimaliseren. Er wordt geanalyseerd welke voorkeur de gewrichten van het aangedane lichaamsgebied hebben en vervolgens worden beperkingen vrij gemaakt. Dit stelt het lichaam in staat tot een normale bewegingsfunctie en herstel van beperking en pijn.

Nieuws

Wij zijn gestart met onderzoek, behandeling en advies op afstand!

Vanaf heden kunnen wij u via telefonisch consult, videoconsult en e-health programma’s van dienst zijn.

Wij maken hierbij gebruik van Physitrack: via een beveiligde verbinding kunnen we oefeningen met u doornemen en opsturen, live via beeldbellen advies geven met betrekking tot uw klachten en meekijken op de werkplek.
De mogelijkheden zijn heel uitgebreid en de reacties zijn heel positief!

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op: 0226-381851.

Lees meer
Praktijkupdate Coronavirus 23 maart 21:30

Beste klant,

In verband met de aanscherping van het behandeladvies vanwege het Corona virus doen we in ieder geval tot 6 april alleen nog:

1. Medisch noodzakelijke behandelingen

2. Behandeling/advies via beveiligde beeldverbinding of telefonisch consult

Heeft u vragen?
Wij zijn zoals altijd via de mail telefonisch spreekuur bereikbaar!

Hartelijke groet,
Esmaralda, Ralph en Jacco

Lees meer
Leef jij gezond?

Generatie op generatie gaan wij ongezonder leven. Maar waar moeten we dan op letten?

Lees meer